~Kawaii desu ne~

Heeeeeej

Livet rullar på, Maddy och jag firar 5 år idag så de är fest!

Ah go go go!
//Fanny


~I growl, I growl, I growl~

Annyeong!~
 
Red Maddy idag, fyfan va fint hon gick. Mjuk och fin i sidorna och stadig from i varje gångart. Grymma ponny! Hon fick skutta över ett litet hinder och gå lite fritt sen.Red inte så länge 30 min kanske då de va sjukligt varmt och väldigt mycket kryp överallt. 
 
Tess fick vila då hon fortfarande ömma lite och hennes fot var ganska trasig... 
 
Ah go,go,go! 

//Fanny
 
 

~Smoky girl, smoky girl ~

Annyeong~ 
 
So.. Här var det dött. Har faktiskt ingenting intressant att skriva, de är 18 dagar kvar tills skolan börjar, 14 dagar kvar tills jag färgar håret och 16 dagar kvar tills jag ska se Yohio på Gröna Lund. Så kul är mitt liv. 
 
Hästarna mår bra, Maddy mår prima och har faktikst både man och svans kvar då hon inte gått på bete i år. Hon är igång och går varje dag, för de mesta brukar hon bara ha 1 vilodag då hon behöver tappa lite från den första tiden då hon faktiskt gick på bete. Ett tag. Men det går frammåt och hon går riktigt bra. 
 
Tessi är också fullt igång och går i en storhage med en massa boys och lever livet. Dock har hon dragit av sig en baksko och ömmar lite så vi får se hur mycket hon kommer gå nu. Troligen kommer hon kunna gå som vanligt då hon inte brukar ömma. 
 
Ska försöka dra med mig någon ut som kan fota lite nya bilder åh filma lite så jag kan uppdatera de här stället lite, känns som en bra idé!
 
Det har varit sjukligt varmt så igår när det kom regn vart jag mer än lycklig! Första gången man blir glad av regn ;). 
 
Ah go,go,go! 

//Fanny 
 
/Random bild på EXO/
 

RSS 2.0