~Araso?~

 

~nedräkningen har börjat~

Annyeonghaseyo! 

knappt bloggat något jagvet! Men sånt är livet! 
 
Fick bästa fucking julklappen idag, SKA SE FUCKING BLACK VEIL BRIDES I APRIL!!! Fattar hur glad jag är omg♥ 

fick som julklapp av bästa bror, han går med mig.
 
omg 4 månader ,taggar sönder! 
 

~We are the B.A.P~

annyeonghaseyo!
 

Haft ännu en fin dag i stallet, idag fotade vi, hoppas på att bilderna kommer snart!:).
 
Tessi var rätt lugn idag faktiskt,skötte sig fint, Maddy var lite rastlös men det är förståligt ;).
 
Har inte mycke att skriva ..
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny
 
 
 

~I will always be an outcast,I'll never get in line~

 

~I don't want to be like you~

Annyeonghaseyo!
 

Stallet hela dagen,varit en awesome med mycket skratt,prat och flumm♥ 
 
Vi filmade massor,ska snart börja på Maddy filmen,Tessi filmen är klar^^
 
Vi testade en bomlös sadel som vi får låna av en tjej i stallet. Den passa perfekt och satt jättefint på Maddy!.Skön att sitta i också,plus i kanten. Så nu kommer vi kunna rida lite mer ordentligt!♥
 
Tessi var fin,pigg men fin. Vi hade enbart kul idag,inga krav bara kul!. 
 
Imorgon blir det stallet på förmiddagen,vi får besök på eftermiddagen,mys♥ 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 
 

~Everythin has beauty,but not everyone sees it~

Annyeong!
 
Hade en jättebra julafton,fick massa fint och är supernöjd! Ännu gladare när ett av paketen innehöll hårfärg och jag idag fick bekräftat att jag får klippa mitt hår till Taemin's lucifer frisyr,aaaah happiness overload♥ 
Kanske orkar ta kort på allt imorgon,det återstår att se!
 

Planer inför imorgon är att vara i stallet med Issa^^ Vi ska fota och ha allmänt mys♥ 
 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 
 

~ho,ho,ho~

Tänkte bara önska er en god jul så här sista timmarna,hoppas ni haft en awesome dag,det har jag:)
 
//Fanny
 
 

~Onew condition~

Hellu 
 
Idag har vi rullat ut en stor höbal till hästisarna, jag och Tessi har varit ute på mystur, vi har städat här hemma och jag har fixat brödkaker till pollarna. Julafton är nära♥ 
 
Händer inget speciellt på våran julafton,mammas kompis firar alltid med oss så hon kommer och sen pappa, yey only child, nej men bror kommer väl ngn gång i mellan dagarna^^.
 
Vi har morgonen i stallet,ultramys. Ska fixa allt och rida redan då så jag kan njuta resten av dagen.Älska. 
 
God Jul och allt sånt där,
 
Ah go,go,go! 

//Fanny 
 
 
 
Oneeeeeeeeew♥

~Taemin confessed to me cause we love each other~

blö skrev värsta långa inlägget nu pallar jag inte skriva om. Red Madddy gick bra♥ 
 

~Her whisper is the Lucifer~

Annyeonghaseyo ! 
 

Vaknade runt halv elva,har hunnit äta frukost och duscha!. Ska snart åka och julhandla och sen blir det stallet. Idag kan jag rida hur jag vill,känns skönt:). 
 
Annars idag händer inte mycket alls, vi ska tillbaka till stallet ikväll för vi har natten, ska kanske börja röja i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.... 
 
 
Ah go,go,go!

//Fanny 
 
Y.O.U 

~Hey Juliet~

 
 
 
 

~I wont give up~

Annyeong
 

Förlåt för ingen bloggning men inte orkat. Nu har jag iaf jullov, ridit min fina ute i snön så mycket det gått, idag fick dem sulor och Maddy fick brodd. Känner mig safe nu, nu ska här ridas! 
 
Idag annars har jag gjort ingenting, jorden gick inte under, wow, nejmen lyssnat på musik som vanligt. Imorgon ska vi städa och julhandla. Tänk att det redan är julafton på Måndag. 2012 har gått så jävla fort, det här har nog varit året med mest upp och ner vägar. Rollercosteride rent ut sagt. 
 
Skönt med jullov, behövs nu. Hela höstterminen har varit lite stressigt prov hit,inlämmningar dit uppvisningar här och läxor där. Fick våra första termins betyg nu också, känner mig ändå nöjd. Fick C i det mesta.Nöjd helt enkelt. 
 
Har inte mycket mer att skriva, vi lär höras imorgon. 
 
 
 
 
 
 
Alltså jag dör vad söt, riktigt gullunge
 
 
 
 
I wont give up...
Ah go,go,go! 
 
//Fanny
 

~Snörace och mysfika~

Annyeonghaseyo! 
 

Åkte till stallet vid halv ett ungefär, fixade klart allt och sen gav jag mig ut på Tessi. Dagens tanke var att göra henne trött både i huvudet och fysiskt. Och det blev hon,jisses aldrig sett henne så slutkörd. Började med att trava fram henne i snön längs åkerkanten,därefter kommer en ganska lång backe och den galopperade jag upp för 3 gånger, första gången när det inte var upptrampat tog hon det lite lugnare, dem 2 andra gångerna lät jag henne galoppera på ordentligt,hon tyckte det var jobbigt men otroligt kul! Öronen framåt hela tiden och ville inte sakta av;). Är väldigt nöjd med henne idag.
 
Därefter red jag ut samma sväng med Maddy och 2 andra från stallet, hahah när vi galopperade lät jag inte Maddy dra på för fullt så vi hamnade lite efter, men eftersom lät jag henne öka lite, jag tror ponnyn galopperade sitt fortaste ett tag men hon var ändå 5-6 meter bakom dem andraxdHahah lilla gumman vart alldeles upprörd^^. Är nöjd med henne också, trodde det skulle vara alot more bockande och ruskande på huvudet, men nada!. 
 
 
Därefter gick vi hem till Malin för fika och stallmöte, herrejösses var typ 5 småbarn där från åldern 3 och neråtxd Ah var skönt att komma hem där det är lugnt och tyst för där var det fullt ös. Vi hörde inte ens vad vi sa ett tagdär.. 
 
Imorgon är det skola igen,går till 3 tiden, därefter stallet!..
 
Ah go,go,go! 

//Fanny

~Up&down, why are you depressed now?~

Anneyonghaseyo! 
 

Godmorgon på er, här hemma städas det för full och jag ska väl också snart sätta fart. 
Vi åker nog till stallet om några timmar så att jag hinner fixa allt plus rida innan stallmötet, vi har kvällen ikväll men vill ha klart allt så man slipper det på kvällen. 
 
Annars idag händer inte mycket, har inget viktigt att lämna in eller så, allt är klart i skolan vilket känns otroligt skönt!. 
 
Just nu lyssnar jag på SHInee Electric heart, och har precis ätit frukost:). 
 
Ah go,go,go! 

//Fanny 
 
 

~Noona you're so beautiful~

Annyeong!
 

Idag kom äntligen inlägget om Maddy upp! När jag skulle skriva det visste jag knappt VAD jag skulle skriva. Jag vet ju allt såklart men det liksom tog stop, kom inte på något... xd.Men nu är det uppe iaf. 
 
På kvällskvisten har jag lyckats skapa översvämming på badrumsgolvet när jag duschade.... Det var inte mitt fel, det var avloppet..Men nu är det borta, yeeey^_^. 
 
Jag har även fixat mina naglar lite juligare, kanske kommer upp bild imorgon om dem inte är helt förstörda efter stalletxd. Nej men det ska jag nog kunna fixa. :). 
 
Imorgon är det stallmöte klockan 3 hemma hos en av tjejerna som äger stallet,mysmys. 
 
Ska åka och rida innan det också, tror det blir uteritt, båda ska börja sättas igång denna vecka då jag bara har 2 hela skoldagar och på Onsdag slutar jag tidigare men måste ta tåget hem för mamma jobbar till halv fem xd. 
Och på Torsdag slutar vi, woop♥. 
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny
 
 

~Maddy~

31 Augusti 2008 blev jag fodervärd till en D-ponny vid namn Maddy.
 
Hon kom hem till stallet där jag stod då, jag var överlycklig. Dem första veckorna var tuffa, hon var jobbig drog med mig. Men jag gav mig inte eftersom jag äskade denna hästen så himla mycket!.
 
Vi tävlade lite, men inget mycket. Efter ungefär 3 år skulle hennes ägare sälja henne, såklar blev jag förkrossad. Var det nu jag skulle förlora min bästa vän som stått vid min sida i vått och torrt?. 
 
Det var på min 12 års dag, jag öppnade paketet med namnskylten och som ägare stod jag. Känslorna flödade, hon var min MIN för evigt♥. 
 
Hösten 2011 fick hon en kotledsinflammation, hon blev behandlad och stod i ungefär 6 veckor, vi drog ut lite på skritttiden/rehaben då jag ändå inte skulle ut och tävla. När vi satte igång henne igen var hon finare än någonsin, och I Juni(juli?) 2012 startade vi får allra sista dressyrtävling. 

Hon vart halt igen i September 2012, men vi kom fram till att de bara var ytligt. Strax därefter när mammas kompis dotter skulle sitta på henne lite, vände allt. Hon vägrade,ponnyn som gör allt för en vägrade gå frammåt. Kröp ihop och krullade ihop sig. 
 
Efter många om och men kom vi fram till att hon hade ont i ryggen. Vi har idag slutat helt med sadel och rider bara barbacka samt jobbar henne från marken med löslongering. 
 
31 Augusti 2012 firade vi 5 år ihop, 5 långa år med upp och ned gångar. 
 
Den här ponnyn kommer ingen..INGEN kunna ersätta aldrig.♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina chokladis♥
 
 
 
 
 
 
 
 

~I'm tired of this~

Annyeonghaseyo!
 
Heej ledsen för dåligt blogg,men nu är det äntligen helg! Har fixat allt i stallet nu på morgon eftersom vi hade utsläppet jobbigt men skönt. Får se om vädret lugnar ner sig så att jag kan rida lite senare^^. 
 
Skolveckan har gått bra, igår hade vi 2 håltimmar så slutade lite tidigare än vanligt SKÖNT. 
 
Tessi har fått komma in i en liten halv vintervila så hon har inte gått mycket alls denna vecka, men hon kan behöva vila upp sig.. Även om hon är pigg och fräsch är hon inte av den yngre sorten längre;). Men på fredag får dem brodd och sulor så då kan jag rid hela långa vintern!. Ska försöka komma åtminstonde 2 ggr till ridhus under lovet så jag kan rida igenom henne ordentligt. 
 
Maddy ja hon är ju på vila hela tiden, men hon går också ibland och då är det fullt ös medvetslös liksom, finns sådan livsglädje i den ponnyn så det finns inte♥
 
Annars då, ska hjälpa mamma bära ner saker i källaren, städa och julpynta, är ju för i tusan 3 advent imorgon!
 
Min önske lista detta år är inte lång.. 3 saker! Eller ja 4 men den fjärde önskar jag mig från min bror:). 
 
1. SHInee Hello CD
 
2. Reflex ländtäcke strl full 
 
3. Pengar och nagellack. 
 
Liten,lätt och allt är inte dyrt. 
 
Jag har redan allt jag vill ha, 2 presenter året om i vått och torrt, vad mer kan jag önska mig?

Och jag ljög det finns massor jag vill ha.... 
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny 
Onew fyllde år igår^^ ♥

~Cause it's the end and I'm not afraid,I'm not afraid to die~

Annyeonghaseyo!
 
Dåligt blogg i know men har inte haft tid, mycket i skolan nu sista veckan. Orkar inte rabbla upp allt. 
 
Sjukt jvla irriterad på att jag bara får 1 sovmorgon denna vecka, söndag, och att jag ska upp ap tidigt imorgon för att vara i skolan klockan sju. varför är jag med i luciatåget?. 
 
Hästarna går bra,imorgon blir det en liten kort uteritt på tessan och kanske longering av maddypaddy♥idag vilade dem.
 
Måste hinna bli klar med engelska arbete, bild arbete och mitt nyckelskåp på slöjden aigoo.... hard work. 
 
detta glädjer mig i stunden, samt SHInee-hello baby, men just nu denna
 
 
ah go,go,go
 
//Fanny
 
 
 

~sanningar~

1. Jag gillar att vara annorlunda och bryr mig inte så mycket om vad andra tycker. 
 
2.Jag kanske ska få se mitt absoluta favorit metal/hårdrocks band i April 2013, åh hoppas♥
 
3. Jag har varit rädd för Tessi
 
4. Jag ÄLSKAR 2NE1s stil, så jävla cool 
 
5. Jag är jälvligt avis på alla dem som ska till London nästa vecka för att se BIGBANG 
 
 
Like seriöst.
 
♥♥ 
 
ihihih♥
 
bebis♥

~I'm not Rihanna,I don't love the way you lie~

Annyeonghaesyo! 
 

Vaknade för en stund sen, ska snart slänga i mig lite frukost och sen börja städa mitt rum,kanske få upp lite mer julpyntning^_^. 
 
Som sagt ska jag ju kanske rida med en tjej i stallet,men vi skulle inte höras förens vid klockan tolv. 
 
Annars idag står plugg på schemat, vi har ju spanska uppvisning imorgon men eftersom att jag fastnade hemma i 2 dagar har jag inte fått något papper med mina repliker på och i Fredags fick jag inte tag på det innan jag gick hem.... Får se hur det här går, riktigt spännande.
 
1 tidsinställt ligger och väntar
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny

~ Minho appa~

Annyeonghaseyo! 
 

Åkte till stallet när jag tänkt städa mitt rum xd. Blev en skritt tur på Tessi ut i högsnön med tjockis täcke på! Mamma tog hand om Maddy älsklingen♥ Imorgon ska jag kanske rida ut med en tjej i stallet, tror det blir på Maddy då... Eftersom att Tessi är så pigg tror jag hon ska få jobba över lite bommar på banan^_^
 
Har inte städat mitt rum... aigoo.. Får gå upp lite tidigare imorgon så att jag kan städa det innan stallet! Eller iaf börja. 
 
Ska plugga till no provet vi har på Tisdag också och våra dans som vi ska visa upp på Måndag,aigoo... gillar ju verkligen inte att visa upp saker inför grupp/klassen xd
 
Ah go,go,go! 

//Fanny 
 
Min fina i somras♥

~ Hello baby~

Annyeonghaseyo!
 
Gick hem från skolan igår, hade jordens huvudvärk och mådde så jävla illa, uäk. Mamma kom och hämtade mig hos pappa så då fick jag alvedon, vi åkte direkt och tog in hästarna eftersom medryttaren skulle bort på kvällen hann hon inte med det. Pussade på mina älsklingar som ska få gå ett litet pass idag bägge två, aigoo länge sen nu♥ Gick och la mig redan vid 7.... var så jävla trött, sov 14 timmar! Behövde verkligen det, känner mig utvilad och redo idag! Ska snart ta tag i mitt rum som behöver städas sen ska jag hjälpa mamma. 
 
Vet inte riktigt när vi åker till stallet, men lite senare iaf. Vi har inget pass idag så behöver inte stressa direkt. 
 
Missade ju x-factor finalen men mamma sa att det var Awa som vann! Woop höll på henne och Isak^_^ 
 
Vi hörs sen
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny
 

~

Annyeonghaseyo! 
 

Vart hemma idag med eftersom tågen inte hade börjat gått. Idag har jag inte gjort mycket! Pluggat lite so,suttit vid datorn och försökt lära mig SHInees medlemmar och jag kan stolt säga att det går frammåt! ^_^
 
Vi ska snart åka till stallet, rider inte idag heller vilket suger men ingen av dem har sulor och det är liksom kram snö och jag vägrar riskera mina hästars ben för det. Jag för den delen vill heller inte skada mig. Så nä, ska prata med mamma och se om hovis kanske kan komma lite tidigare och bara sätta på sulor och brodd. Tessi har ju bara brodd i bak på alla fyra, men Maddy har INGA. 
 
Aigoo.... Nu ska jag fortsätta titta lite på Hello Baby-SHInee och sen så ska jag börja förbereda mig för hårt arbete xd Haha nej.
 
Ah go,go,go! 

//Fanny
 

~ Fangirlning på hög nivå~

Annyeonghaseyo! 
 

Kolladepå  Kobra nu på kvällen, åh herregud fangirla sönder i min soffa!! DOG PÅ RIKTIGT TOP TÄCKTE HELA MIN TV SKÄRM Å BA " WOW FANTASTIC BABY" Åh herregud. SHInee åh 2NE1 ♥♥ 
 
Nog om det.
 
Vet inte om jag kommer till skolan imorgon, mamma sa att det såg rätt mörkt ut just nu....
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 
 
 
 
ÅH TOP BOO♥♥ 
 
Daeee♥That smile♥
 
 

~ Cause we're gonna die young~

Annyeonghaseyo! 
 
 

Pluggar och pluggar! Går faktiskt helt okej right now! 
Det är jordens snöstorm ute så hästisarna vilar idag.Pappa kommer senare så ska vi åka ut och mocka o.s.v. 
 
Ska snart fortsätta diska också, tog en paus. Men har inte alls mycket kvar så det går fort! 
 
Ville bara uppdatera lite! 

Ah go,go,go
 
//Fanny
 

~Being inlove sucks~

Annyeonghaseyo! 
 

Blev hemma  från skolan idag.Mitt tåg var inställt, bussarna gick inte som dem skulle och jag hade ingen skjuts. Ska snart börja diska undan i köket, sen ska jag röja lite i mitt rum och plugga so! Ska råplugga idag! 
 
Ska även försöka skriva Maddys inlägg idag,känns som det kommer bli hundra sidor men troligen inte, men rätt långt iaf.^_^ 
 
Har inget mer att skriva, aigoo....
 
Ah go,go,go! 

//Fanny
 
Brookie♥

~I'm so curious~

Annyeonghaseyo! 
 

Skoldagen idag var bra,kall men bra. Hade apple hair, ihih gillade den frisyren grymt^_^. 
Efter skolan åkte vi till Lurbo, like usual..Hade nå fyspass innan lektionen. Red dressyr på Evita och det gick sjukt bra. Riktigt nöjd med bådas prestation,känner att det går frammåt för varje gång och idag var även JAG stadigare i min ridning och ramade in henne mer/fick henne snabbar till jobb. Känns grymt. 
 
Försökt plugga lite so nu på kvällen men det har ju gått sådär, förstår inte mycket alltså, men jag gör mitt bästa.
 
Här får ni en 2 år gammal låt av  SHInee, men den e bra! 
 
 
Kommer sitta bänkad framför tv;n i morgon halv tio, Kobra ska snacka K-pop och intervjua SHInee!:D♥ Troligen kommer BIGBANG och 2NE1 att synas också, life completed eller nåt sånt♥♥ 
 
 
apple hair ^_^ 
 
Ah go,go,go! 

//Fanny

~Don't like me? Fuck off, problem solved ~

Annyeonghaseyo
 

1. Jag avskyr att prata inför klassen/mindre grupper
 
2. Jag hoppar aldrig högre än 70-75 med Tessi
 
3. Jag vill jobba hos en dressyr människa när jag blir stor, innerst inne,är dressyr min grej men har gärna egen häst på sidan om som jag kör allround med.
 
4. Jag har så dålig humor.Gud. 
 
5. My heart is refusing me 
 
Youngbaeeeee♥

Tessina

Tessina, sto, 95, känd som älgen,tjuris,pucko och hästjäkel. Kärt barn har många namn
 

Allt började när vi upptäckt att jag växt ur Maddy. Paniken var obeskrivlig. Började leta, provred en uberfin valack, men han blev halt. Letandet fortsatte.Hittade då Tessi. Perfekt tänkte jag, en riktig läromästare. 
Åkte och provred henne, förkyld var jag också. Den första galoppen slutade med en stegring, men jag gav mig inte. Första hoppet slutade med en avramling, men jag gav mig inte. Henne skulle jag ha. 
 
Vår resa har varit lång och jobbig, tänkte sälja henne ett tag men bestämde mig för att kämpa vidare. Hon är en sån häst du inte bara sitter upp på, här kommer INGET gratis, nada,nodo,nothing. 
När hon väl kommit dit du vill ha henne, be henne om vad som helst, hon gör det. Men inte förens DU fått HENNE dit. 
 
Hon har en sjuk personlighet. ALDRIG i hela mitt liv träffat en sån personlig häst,verkligen inte. Ena stunden är hon ängeln sänd från himlen, andra stunden är hon bitchen från helvetet. Man får lära sig hantera det, inte bli arg. Keep calm and typ försök jobba bort det för här har du hästen som ÄLSKAR att jobba. Om det bara är 15-30 min hon frustar och är så jäkla nöjd efteråt. Öronen spetsade frammåt och power i gången.
 
Gud,älskar den här hästen så obeskrivligt,men ibland har jag lust att kasta henne i sjön och ta hem en flippin valack som gör ALLT du ber om. I nästa sekund ångrar jag mig djupt.
 
Skulle kunna skriva i år ,men det har jag inte tid med. Ni får bilder och får 1 års film, som det btw ska stå 3 Augusti i och inte 6 ^_^ 
 
Photoshoot i 28 Oktober♥
 
 
 
 
 
 
 
Får första pay 'n' jump
 
 
 
 
random bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ah go, go ,go ! 

//Fanny

Tessi inlägg imorgon!

Annyenghaseyo! 
 

Har fixat inlägget om Tessi som kommer finnas i den lilla bilden på höger sida sen, men det kommer ut imorgon vid halv evla, fixar Maddys imorgon:)
 
Ah go,go,go! 

//Fanny
 
hahahah GD GD GD baby baby♥

~ Youngbaee~

Annyeonghaseyo! 
 
Skolan idag var så jäkla seg,urgh orkade typ ingentingxd. Vart flumm sista lektionen, hade ingen gympa heller ~woop~. Åkte direkt till stallet efter skolan, red dem inte men tog borts styltor o.s.v. Dem mådde bra ^~^. 
 
Imorgon är det lång dag som börjar tidigt med språk, omo vi har nå jekla teatermojs på spanskan aiigooo gillar inte vart detta leder. 
 
Rider dressyr på Lurbo med Evita,hoppas det går bra ^_^ 
 
Borde plugga lite politik och shit....Men ska äta först,sen så ska här läsas om demokrati!
 
 
Ah go, go ,go! 

//Fanny 

Annyeonghaseyo!

Redo att börja igen, ny fräsh design.Love it. 
Fanny,14,2 hästar,mitt liv,min vardag och allt runt omkring. 
 
Ska skriva två beskrivningar också till hästisarna men det orkar jag inte nu, måste verkligen sova. Ska upp kvart i sex imorgon aigooo.... 
 
Har so prov på Torsdag, fattar inte ett skit, politik,demokrati och sånt shit är inte för mig alltså. Vill verkligen inte fastna. 
 
Anyhow, see ya later!

Ah go, go, go! 

//Fanny 
 

RSS 2.0