~ska va en rubrik här~

Annyeong!
 
Inlägg innan skolan wow första gången tror jag? Iaf har redan varit uppe i ca 2 timmar för har haft morgonen i stallet. Skönt att se sina älsklingar innan en lång skoldag,humöret går lite uppåt då. 
 
Slutar som sagt halv fem idag med hemkunskap, chill^^. 
 
Vi hörs!

Ah go,go,go!

//Fanny
 

~Summer~

Annyeonghaseyo!
 

Inte bloggat på år och dar,jag vet. Men har varit sjuk så har haft absolut nada att skriva.
Idag var jag i skolan, gick bra inga krävande lektioner så tog inte all energi ifrån mig;). Vi hade ingen profil eftersom att vi skulle till fyrishov,och det var ju en bortkastad eftermiddag. Visst var kul till en början men sen gick vi ju bara runt och gjorde ingenting:/. Aya,nästa Tisdag blir det häst iaf:D. 
 
Var i stallet igår, longera Tessi och satt upp i typ och red en liten stund mest för att känna av. Satt även upp på Maddy(Issa var med♥).Red henne barbacka utan någonting dvs träns eller något,underbara ponny plutt♥♥. 
 
Imorgon lång dag,halv fem. Men har Hkk sista lektionen så det är kul:).
 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 
 
 
 Längtar sjukt till sommaren

~Baby I'll take you there~

Annyeonghaseyo!
 

Är hemma idag,förskyld och skit:/ Var iaf i skolan igår så jag gjorde matteprovet dock missar jag idrottsprovet idag, men får göra det så fort jag kan när jag är i skolan igen. 
 
Har inte gjort något som man kanske förstår, lyssnar på musik och just nu är det 1D:o Hahah brukar inte lyssna på dem,men några låtar är riktigt bra och dem ser ju bra ut också;). 
 
Ah go,go,go!
 
 

~Dongwoo~

Annyeonghaseyo!
 

Idag i skolan var det chill, hahah omg dog på svenskan då vi spelade upp våran drama teater, åh herregud höll på att dö av skratt! ^^ 
 
På ridningen hade vi clinic som sagt så vi fick inte rida. Var svinaktigt kallt och jävligt men ändå väldigt kul och intressant. Hahaha var helt flumm i stallet,gud att vi orkar xd.
 
Nu ska jag komma på vad jag ska bära imorgon och sen krypa ner i sängen framför ett.. eller två avsnitt av The O.C och sen sova! 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 
 

~mentalt sammanbrott~

Annyeong:D! 
 

Sorry för låg bloggningen men inte orkat. Var i skolan idag! Rolig dag:D. Vi skulle haft svenska uppvisning men våran svenska lärare var inte där och vikarien var hemma med sjukt barn, woop. Håltimmen spenderades i danssalen nere i fritidsgården med några ur klassen:). 
 
Åkte och handlade lite hästmat efter skolan sen till stallet!. Red Tess på banan, hon kändes fin men fick inte riktigt igenom henne i galoppen idag.. Iaf så gick vi ut på norrgärdet och busgalopperade lite,länge sen^^. 
 
Maddy red jag i grimma och grimskaft på vägen lite fram och tillbaka,supermys♥
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny
 

~Favoriter sommaren 2012 del 3~


~ Let's bring it back to 1.40~

Annyeong!
 

Skulle ju varit iväg och fixat stallet nu på förmiddagen,men mådde inge bra så det blir efter att gästerna varit här. Lite tråkigt, men får se de positiva i det ändå^^. Har ju planerat bommar x-antal dagar här nu men aldrig orkat bära fram några(lat.se). Men idag! Ska tvinga mig till att bära fram dem, för om vi åker till ridhus imorgon tänkte jag he med både dressyr och hoppsadeln! Man måste ju passa på när man åker till ridhus;). 
 
Har iaf varit effektiv och städat mitt rum, och nu ska jag gå och ta ut ridkläderna som är nytvättade! Känner mig som en riktig hemma fru, men whatevs ^^. 
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 
 
urfokus och shit, men bryr mig inte för finaste är med♥

~ Don't be mad~

Annyeong
 

Idag har jag gjort absolut ingenting, vaknade vid 12. Tog hand om disken eftersom vi får gäster imorgon. Resten av dagen har jag bara suttit vid datorn,lyssnat på musik oh degat i sängen. Vilket liv, jag saknar stallet.. Okej  jag var där igår men det gör så att jag håller igång och inte blir rastlös....
 
Iaf så imorgon ska vi vara i stallet på förmiddagen, äntligen rida i dagljus!
 
På söndag kanske det blir ridhus, annars får jag väl hitta på någe annat. 
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 
 
 
 
 
 

~Favoriter sommaren 2012 del 2~

e

~SM town rocks ~

 

~It's not that I hate you, but that look is burdensome~

Anneyong
 

Har fixat lite i rummet, långt ifrån klar men ska försöka fixa lite till sen. Ska se om vi kan åka till stallet snart också. 
 
Tänker pussa på mina fina och kolla igenom dem så att inget nytt dykt upp. 
 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 

~Favoriter sommaren 2012 del 1~

 

~Beautiful girl, smiling next to me ~

Annyeonghaseyo!
 

Blev hemma idag, känner mig fortfarande nere och halsen sivder,får se vart detta leder. Kanske bara behöver slappna av lite. 
 
Även om det bara är 2 veckan i skolan är det mycket. Läxor,prov, långa dagar och tidiga mornar. Någon gång måste kroppen sätta stop för JAG orkar inte hur mycket som helst,that's it. 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 

~ You're my special girl~

Annyeonghaseyo!
 

Gick hem från skolan idag, stannar nog hemma imorgon mår inte helt hundra... 
 
Detta resulterade i att jag inte red idag, men har iaf varit där och pussat på dem samt mockat.
 
Har inte hänt mycket alls idag alltså och jag har inget direkt nyt att skriva.
 
 
Infinite H's nya låt, så underbar♥



~ Rain sound~

Annyeonghaseyo!
 
Måndag,lugn skoldag inte mycket hände, sjukt trött men kämpade på! Åkte direkt till stallet efter skolan. Mötte på en gammal klass kompis som skulle ta samma buss,kul!. I stallet fixade jag allt och var inprincip klar när mamma kom;). Vi spenderade kvällen hos mammas kompis, kom hem runt elva,satte mig och kolla på första pa avsnittet, på riktigt? No comments. 
 

Idag da!. Hade en bra skoldag, inga krävande lektioner direkt. Åkte till Lurbo och där fick vi reda på att vi rider den senare tiden ÄNTLIGEN slipper vi stressa från skolan!. Fick Snorkan, och omgash så jvla fin hon var! Rund och fin i formen, bra stöd och allt bara flöt på. Vi tittade på en film om sitsen på teorin och jobbade med dem övningarna på lektionen. Att vi skulle bromsa med sätet,och sen vara följsamma. Gick sjukt bra i alla gångarter, fina ponnyn^^.
 
Nästa gång ska vi ha en clinic på teorin,om sits.Vi får se om vi rider efter det, dem visste inte det idag. 
 
Imorgon lång dag, direkt till stallet och rida mina fina. Bommar står på schemat:).
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny 
 

~ Bang wanted to give the frog freedom.So he flushed it down the toilet.~

Annyeonghaseyo
 
Vi hade morgonen i stallet, kom hem och sov till tjugo över 12, great! Åkte till stallet runt halv 2 tiden. Tessi har fått ett broddtramp så hon vilar nu i 3 dagar, kanske inte det bästa för henne eftersom hon blir så knäpp men vill inte att det ska bli värre!

Maddy har gått jättebra, idag red vi ut med isisen i stallet, gick väldigt bra. Hon var fin och följsam!. Sen raceade vi på slutet, så jävla underbart♥
 
Imorgon hinner jag inte rida aigoo... Vi har tvätttid hos mammas kompis och ska även äta middag där, och vi har em så jag får ta bussen dirr från skolan till stallet!. Ska iaf pussa på dem och kolla Tessans ben. 
 
Jaa..Denna vecka är inte mer annorlunda än den förra. Samma långa skoldagar, och så får vi inte rida på Tisdag för vi har någon IGU sak på fyrishov >.<
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny♥
 
 
 
 

~Even when I'm with you I feel lonley, I'm sorry baby~

Annyeonghaseyo!
 

Har varit vaken sen halv tolv ungefär, inte gjort något speciellt allt mest suttit vid datorn, försöker faktiskt lära mig medlemmarna i B.A.P eftersom att jag lyssnar på dem.. Men det är inte det lättaste kan jag säga!Dem är 6 stycken och typ 3 av dem är så jävla lika så det går inte.<--- Varför skriver jag ens det här....????>.< 
 

Iaf hoppas vi åker till stallet snart för jag vill verkligen hinna rida i ljuset!. Som jag skrev igår blir det nog bom jobb för Tessi, Maddy kanske får gå över dem lite också:).
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 
 
 

~ You're in the picture,then you're gone.. why?~

Annyeonghaseyo!
 
Torsdag-slutade runt kvart över fyra,åkte dirr till stallet. Mamma var snäll att fixa stallet så jag han rida bägge 2!. Tessi gick äckligt bra. Orkar inte gå in på detaljer nu,men fan vi är på väg tillbaka. Kanske blir en pay n jump 27 också!. Maddy gick också otroligt bra, love life♥ 
 

Idag gick till halv fem. Jobbade på som sjutton på gympan(vi hade teori). Efter skolan åkte vi hem!Skönt faktiskt att kunna åka direkt hem ibland;). 
 
Imorgon får jag sova ut,härligt!Men ska hjälpa mamma här hemma och vara i stallet relativt tidigt eftersom vi har kvällen så är det skönt att ha allt gjort på dagen.. Tror Tessi ska gå lite  bomjobb, ap länge sen nu!
 
99 dar kvar till bvb♥!

Ah go,go,go!

//Fanny

~I bet you it was real, then it turned out to fanservice~

Annyeonghaseyo!
Första skoldagen avklarad! Så jvla trött men ändå grymt kul att träffa alla igen♥
 
Åkte till stallet direkt efteråt, dem fick en välförtjänt vilodag, vi hade kvällen så kom hem runt halv tio.
 
Imorgon skola till tjugo över fyra, dirr till stallet och rida! Vet inte riktigt vart jag ska rida då banan är stenhård och det har hunnit blivit mörkt by then.... ayah det återstår att se!

Ah go,go,go!

//Fanny
 

~ Why them?~

Lucifer
 
Sherlock
 
The Reason
 
 
 
I am the best
 
Ugly 
 
I don't care
 
 
Fantastic Baby 
 
La La La 
 
Monster
 
“Ignore all hatred and criticism. Live for what you create, and die protecting it.”
 
 
 
 

~Don't hate ~

“Ignore all hatred and criticism. Live for what you create, and die protecting it.”
 

~I'm so inlove, I found you finally~

Annyeonghaseyo! 
 

Sov hos Issa Söndag till Måndag, vi gjorde typ ingenting förutom att titta på The O.C och så var vi i stallet:D.
Tessi har gått jättebra dem här dagarna, då vi bytte till ett rakt äppelbett på henne som vi hittade och hon funkar verkligen kanon på det! 
 
Maddy har också gått väldigt bra, pigg men hon har fått göra sig av med lite energi iaf:).
 
Imorgon börjar skolan, åh jag orkar inte xd. Men ska ändå bli kul att träffa alla igen^^. Vi våldgästade faktiskt Helena och Sebastian när jag var hos Issa, hahah det var extremt kul! Älskar min klass♥
 
Just nu sitter jag och gör ingenting men ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag röja mitt rum lite snabbt. Sitter och lyssnar på Taemins ljuvliga röst och typ dör. 
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 
 
 

~The reason~

Vad är du nöjd med, när det gäller dig själv? Just nu,mitt hår och mina ögon

Skulle du kunna plastikoperera dig? Nej

 

Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? ehm...jag vet inte några månader kanske?

 

Vilken låt går på repeat hos dig? SHINee-Replay och BOTDF- I don't wanna be like you

 

Vilket är ditt favoritämne i skolan, just nu?  engelska

Vilken ämne gillar du minst? matte,är typ det värsta

 

Vilken färg har dina naglar just nu? Ingen

 

Vem är din kändiscrush? måste jag välja en? nej men Jonghyun aka puppysaourus♥

 

Vilken klass börjar du i?  niaaaan

 

Favorittid på dagen?  sovdags,stalldags,matdags

 

Vem av dina vänner vet mest om dig? ehm Helena och Issa

 

Vilken är din riktiga hårfärg? mhvhihiv röötttt ^^ 

 

Brukar du komma i tid?  Si, sällan sen faktiskt xd 

 

När gjorde du senast något riktigt dumt?  typ aldrig gjort något satt...

 

Vad faller du för hos det andra könet?  Han ska vara annorlunda,inte som alla andra. Snäll,snygg , flummig men ändå seriöst när det behövs


~Just beacause I don't talk to you, dosen't mean I don't think of you~

Annyeonghaseyo! 

Vaknade runt toolv, har ätit frukost och suttit vid datorn, fixat ett tidsinställt^^.

Ska väl snart börja röra oss mot hästarna så jag får rida i dagsljuset!.
 
Tror det blir en uteritt av den lugnare variantetn på bägge två idag, Tessi ska gå mest travjobb då hon fortfarande är lite irriterad med sitt öga och inte riktigt vill, men hon är ändå pigg och arbetsvillig satt:). 
 
Maddy ska gå ett litet pass så hon inte får så mycket träningsvärk efter passet i Torsdags^^. 
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny 

~ Her whisper is the lucifer~

Annyeonghaseyo! 
 

Idag har jag varit hos min syster och fått håret färgat! Ska nog ta kort imorgon i ljuset:). Medryttaren hade hästisarna idag, och allt verkar ha gått bra!.
 
Imorgon blir det ridning i ljuset, och sen har vi kvällen. 
 
Ja.. Annars idag har jag inte gjort något förutom att sova halva dagen och varit ute med hunden xd. Måste börja vrida tillbaka, skolan börjar på Onsdag. Aigoo... vill inte så skoltrött just nu känner jag xd. 
 
Menmen! 
 
Ah go,go,go! 

//Fanny 


Finaste älskade vännen 3/1-13♥

~onew size.nobody gets it~

Annyeonghaseyo! 
 

Idag var jag i stallet! Wow ovanligt xd. Var där med Issa, vi red på norrgärdet. Tog det lugnt med Tessi men hon var duktigt,skuttade över ett litet hinder barbacka! Maddy gick väldigt bra, issa fick smaka på bocksprån ala Maddy.Fick det på bild, skills.
 
Imorgon färgar jag håret,mmmm kanske ser ut som en morot sen! Nej men de ska nog gå bra:).
 
Bilder kommer när issa skickat det ^^ 
 
Ah go,go,go! 
 
//Fanny 
 
får jag adoptera honom? 
 
 
 
några bilder från 27 december ^^ 

~ Januari 2013~

Annyeonghaseyo! 
 
 

Ja,idag kommer en kompis hem till mig,woop:).Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något gör vi väl xd. 
 
Annars så händer ingenting,Tessi har gjort illa ena ögat så hon tar de lite lugnt nu och får mest skritta eftersom hon är rätt svullen. Maddy rids mer och mer för vrje dag och går riktigt bra! Känns skönt att man kan rida henne lite ordentligare nu! .
 
Eftersom ingenting händer i mitt liv så har jag ingen direkt uppdatering att komma med...
 
Jag skriver när jag skriver helt enkelt! 
 
Ah go,go,go!
 
//Fanny
 

RSS 2.0