~ I can't take it no more ~

 
 
 

~Get all the fakes out of here~

Annyeong!
 
Igår så bytte medryttaren dag så vi fick ta dem. Red Tessi ett lättare pass på banan barbacka och halstäcke, gick så jvla bra. Seri bästa passet barbacka vi någonsin gjort. Hon höll formen i alla gångarter och jobbade på klockrent! Maddy red jag på vägen en stund hon kändes fin men väldigt pigg och eftersom det var mörkt ute var hon lite spänd men är nöjd över henne♥ 
 
Idag har jag inte gjort någonting, ska snart ta hand om disken, tänkte vara en snäll dotra idag^_^. 
Var även iväg till Uppsala igår, köpte 2 par skor, lööööööve them och bilder kommer snart. 
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 

~Dream Girl♥~

 They're back, my babies♥
 
 
 
 

~Just girly things~


~Min bebbe♥~

Bebben♥
 
 
 
 
//Fanny

~Never mind I find someone like you~

Annyeong!
 

Red bara Tessi idag,den bomlösa sadeln är såld så nu har vi ingen sadel:/. Men det går bra ändå!. 
Iaf Tessi gick sjukt jävla bra idag!. Red på banan, till en början var hon lite överallt då jag red med spö för att få igång bakkärran på henne så jag försökte hålla henne sysselsatt så gjorde lite öppnor,skänkelvikingar och volter. Hon släppte riktigt fint i traven!. I galoppen var hon bara hispig till en början,så la bort spöt och fortsatte jobba henne, fick henne i en lång och låg form, gick över i galoppen och hon höll den formen! Jag satt som en kråka för att orka hålla henne men skit i det hon gick fantastiskt bra, bästa passet på veckor!♥ 
 
 
Ah go,go,go!

//Fanny 
 
 

~It's really hard to distance me from you~

Annyeong!
 

Gick upp suppa tidigt idag för vi hade morgonen,direkt när vi kom hem deckade jag i sängen igen. Väcktes klockan 1 oh nu gör mamma pannkakor, lööööve♥ 
 
Vi har eftermiddagen idag också, ska rida mina fina lite grann hade jag tänkt. Tessi får nog gå lite på banan medans Maddy måste gå på vägen då ena hennes snösula har gått sönder och hon får styltor:(. Men det är bra för henne att gå på vägen,balansera upp sig själv utan staket/väggar. Speciellt i galoppen!
 
Vi hörs sen! 

Ah go,go,go!

//Fanny
 

~I will never stop loving you~

Annyeong!
 

Jag överlevde gårdagens kidnappning! Var en mysig tjejkväll med mycket skratt.Tack,älskar er ♥
 
Skoldagen gick bra, haha fick skjuta upp idrottsprovet till efter lovet,bäst^^. 
 
Idag kommer det lite gäster hem till mig för att fira i efterskott, medryttaren har hästarna idag. Saknar dem, men kommer få spendera mycket tid i stallet nu när jag har lov;).
 
Har inte mycket mer att skriva.
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 

~Long time no see~

Annyeong!
 

Vet att jag inte bloggat på 1 vecka men har helt ärligt inte haft tid/lust. Haft sjukt mycket i skolan och håller faktiskt på att plugga right now. Engelska som ska lämnas in imorgon, 2 ½ uppgift kvar. Haft 2 prov, och ett tredje imorgon, idrottsprov. Måste plugga massor!. 
Hästarna går bra,lite stela, pigga och allmänt muppiga men vad gör det när man kan relaxa lite där iaf. 
Sista skoldagen imorgon sen 1  vecka ledigt, ska bli jävligt skönt. Bara andas ut,umgås med hästarna och framförallt- sova. Går upp tidigt varje dag förutom torsdag, går långa dagar och oftast 1 morgon i stallet på helgen, ingen rast ingen ro. Därför passar jag alltid på att sova massor på loven. Måste få vila upp mig! Tur att vi har en massa lediga dagar/lov framför oss nu när det är vårtermin!. 
 
Idag var det friluftsdag.Medans resten av klassen åkte till Romme för skidåkning, roade jag,Olle och Olle oss med att vara i Sunnersta backen och kolla på när folk vurpade, klantade sig och småbarn som åkte i småbackarna. Dem var gudomligt söta, speciellt en tjej som hade så himla stora ögon och såg ut som en liten docka.Så himla fin var hon. Olle L raepade några fiskar också, ingen big deal^.^
 
Annars händer det inte så mycket, lyssnar otroligt mycket på B.A.P och SHINee just nu, imorgon blir jag kidnappad efter skolan av några kompisar och på lördag kommer det lite folk som ska fira mig i efterskott. Fyllde 15 i måndags, yey me eller något sånt. Har även last alldeles för mycket fanfics, gulliga smeknamn och nya ord får mina kära vänner höra allt för ofta i skolan emot deras vilja. I'm sorreyy guys! 
 
 
Iaf så nu ska jag fokusera på pluggandet bu to the hu men men Fighting!
 
Ah go,go,go!

//Fanny
Mina babes
Snart är dem tillbaka, Tisdag, Dream Girl. Got to love it 
 
 
 
Släpptes i Tisdag, fortfarande lika bra fattar inte. Så jävla snygga, ChanChan och Bangiee mina fina bebisar. Jongups röst, Youngjae den sluga jäkeln Zelos dans och Daehyuns fina fina toner. Jag svimmar om och om igen

~It dosen't feel right anymore~

Annyeonghaseyo!
 
Dagarna har flytit förbi, medryttaren hade hästarna igår och det hade gått toppen! Skönt! 
Vi var i hammarskog med klassen, snöstormigt och härligt!. 
 
Idag slutar jag typ halv fem, åker direkt till stallet och tar hand om mina fina. Skiter i om vädret suger ska rida ändå♥ 
 
Vi hörs.
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 
 
 

~ We're not afraid~

Annyeong!
 
Hade en mysigkväll i Lördags, sov hos Helena med Issa och Olle xd. Myspys^_^.
Vi åkte till stallet på eftermiddagen red ut och hade lite skojsigt. 
 
Idag, skolan helt okej inget nytt direkt. Åkte till stallet efteråt var piss dålig väder så longerade bara Tess.
Imorgon har vi stallet för medryttaren kunde inte och tar dem på Onsdag istället. 
 
Har inte mycket mer att skriva än att Yohio min fina unge ägde på mello. 
 
Puss på honom, we're not afraid♥ 
 

~we're gonna party like it's 3012 tonight~

Annyeong!

Har precis anlänt hos Isabell! Hon ska bara fixa sig och sen beger vi nog oss till Helena:).

Tänkte bara skriva detta lite kort^^

Ah go,go,go!

//Fanny

Jättefin bild på mig också....


~Yeah I know this is hardcore,kinda tricky to explain, but I'll walk you to the door~

Annyeong!
 

Tessi fick en välförtjänt vilodag, finaste har gått så otroligt bra hela veckan! Maddy och jag hade en underbart härlig uteritt i finvädret,helt perfekt. Hon var jättefin i traven, såhär bra har hon nog aldrig gått ute, amazing♥ I galoppen ställde jag inga direkta krav på henne då hon var extremt piggelin, hon fick latcha runt lite och bara njuta. Massa frustningar och klappar efteråt, och såklart godis i stallgången;). 
Kikade till Tessis ben, såg bättre ut, inte lika svullet. Myste lite vid höbalen och gav henne massa nom nom som hon gärna smaskade i sig^_^. Allt klart i stallet och ska vara där imorgon förmiddag igen förhoppningsvis med Issa? :). 
 
Nu har jag fixat mig och sitter åh tare lugnt, bussen går 14.40 så har en stund på mig, tar bara 5 min att gå ner till hållplatsen, näce. 
 
Vi hörs imorgon om jag inte snor Issas mobil^^.
 
Ah go,go,go!

//Fanny 
 

~Startar dagen med en stor kopp kpop~

Annyeong!
 

Inget går upp mot lite kpop såhär på morgonen;). Försov mig lite grann hade egentlige planerat att vara i stallet nu, men vi hinner  ändå^^. Ska äta klart min frukost,röja klart i rummet (annars får jag inte åka,typ xd). Nejmen det behövdes ändå. 
 
Tessi är svullen i sitt ena ben, vi vet inte riktigt vad det är men hon reagerar inget,så vi rider på som vanligt eftersom hon är pigg och glad:). Maddy ska också komma ut idag, först faktiskt tror jag!
 
Ah go,go,go!

//Fanny 
 

~Glädjen som uppstår när man hittar en bild på SHINee i sin kalender~

Anneyong!
 

Skoldagarna har gått bra! Inget speciellt har hänt, no provet blivit uppskjutet svenska uppgift som ska vara klar på måndag. Tessi går som en klocka, lossnat sjukt jävla mycket i vänster sida, lite stel och seg i höger men det kommer! Hatar att Maddy hamnar i skymundan i veckorna, men Tessi blir prio no 1 efter skolan, tyvärr. Försöker hinna med båda men inte alltid det går då jag har mycket i skolan. På helgerna blir hon prio no 1 all day long, såklart pysslar jag om henne och kollar på henne på vardagarna också, glömmer ju inte bort henne , min älskling♥. 
 
Helgen blir chill, ska hänga med lite vänner och vara i stallet, älskar't. Åh Yohio ska vara med i Mello, missar ju det imorgon så mammas kompis ska spela in åt mig, wihoooo puss på honom♥.
 
Ah go,go,go!

//Fanny
 
Dem är så snygga, nya bilden till nya japanska låten Fire♥

RSS 2.0